Angyalok Jótékonysági licit csoport

Angyalok Jótékonysági licit csoport

Légy Te is a Tábitha Ház angyala

2022. március 04. - Angyalok Jótékonysági Licit
Januártól egy kis változtatást hoztunk az Angyalok Jótékonysági Licit csoportba, mely során minden hónapban lesz egy-egy új havi gyűjtésünk. Szeretnénk ebben az évben 12 szervezetet vagy alapítványt támogatni, olyanokat akik erőn felül próbálnak segíteni segítségre szoruló embereket vagy állatokat. Az első két hónap fantasztikusan sikerült, nagyon hálásak vagyunk Nektek!
274856600_2621928204617251_1873576381786982404_n_1.jpg
 MÁRCIUSI  támogatottunk a Tábitha Ház lesz, bízunk benne, hogy Őket is hamar a szívetekbe zárjátok! 
Kérlek fogadjátok szeretettel bemutatkozó soraikat:
"Már 10 éves a Törökbálinton található Tábitha Ház, ahol több mint 300 olyan család talált itt segítséget, menedéket ezen idő alatt, akik gyógyíthatatlan betegséggel együtt élő gyermeket nevelnek. A 10 év alatt több mint 100 gyermeknek és családjának nyújtottak életvégi kíséretet és fogják azóta is óvón kezüket. A gyermekhospice ház nem állami fenntartású, így a költségeik több mint 2/3 – át adományokból szükséges finanszírozniuk. A Tábitha Ház szolgáltatásait és a teljeskörű ellátást térítésmentesen biztosítja az érintett családok részre. Az ide kerülő családok egyike sem választotta ezt az élethelyzetet.  Bármelyik másik családdal történhetne, hogy éppen megkapják a lesújtó hírt gyermekük állapotáról. Legyünk érzékenyebbek, és merjünk szembe nézni a gyermekhalállal, merjünk segíteni” – ezt szeretnék üzenni kifelé a Tábitha Ház dolgozói, akik minden támogatónak nagyon hálásak."
És hogy miért is olyan különlegesek? Hogyan bírják lelkileg? Kérlek olvassátok el ezt a két történetet 
'Kisebb megszakításokkal kezdetektől a házban dolgozom. Megszámlálhatatlan a feledhetetlen emlék, érzés közül nehéz kiemelni egyet. Mégis, azt, ami legelőször az eszembe jut szeretném megosztani veletek … mert úgy hiszem nem létezhet ettől intimebb pillanat. Az utolsó pillanatok … egy nagylánnyal, akinek mi is a családja voltunk élete utolsó időszakában, amikor ők nem lehetettek mellette. … kettesben töltöttük az utolsó óráit … mellette ültem, fogtam csendben a kezeit és a kedvenc számait hallgattuk együtt… nagyon fáradt volt már… amikor egyszer felpillantott halkan mondtam neki, hogy nyugodtan elfáradhatsz, pihenj meg … sóhajtott néhányat és elaludt … örökre. Most már a csillagok között fénylik, gyönyörű érzékeny tekintete onnan néz vissza rám akárhányszor felnézek. … A legkedvesebb száma a Deniz, Orsovai Reni - Csillagos száma volt. Hallgassátok meg egyszer !
„Csak Te legyél ott, mikor már senki nem lesz ott Mikor azt hiszem vége, de Te tudod, hogy lesz jobb Beborul az égbolt, és nem látjuk a Holdat De rég volt, hogy vártuk, mit tartogat a holnap Csak Te legyél ott, mikor valaminek vége Mikor valami fáj, mikor nem jön el a béke Mindegy mi történik, ha Te ott vagy velem Mert csak félember vagyok, Te vagy a másik felem Csak Te legyél ott, mikor nem látom, hogy mit kell Tennem, meg hogy hova tartok, mikor és kikkel Ha szomorúnak látsz, vagy a legboldogabbnak Te legyél ott, mikor a könnyek fojtogatnak Csak Te legyél ott, mikor nincs ott velem más Mikor elindul egy új utazás Mikor az égen egy csillag leesik a Földre És azt kívánom, Te legyél ott velem örökre"
„Gyermeknapra készültünk… gyönyörű, napsütéses májusi nap volt. Színes lufikkal, élőzenével, arcfestéssel, kézműves játékokkal vártuk izgatottan a családokat, gyerekeket, tesókat a Tábitha varázsvilágunkba. Sok érintett család érkezett aznap hozzánk, dolgozók, önkéntesek, segítők töltötték meg a ház kertjét. Szervezőként annyira jó volt látni a felszabadult mosolyokat mindenki arcán. A házban lévő gyerekeket is ki tudtuk vinni, fektetni, hogy hallják, lássák, érezzék a zenét, a nevetést, csak egy gyermek maradt a szobájában. Akkoriban egy nagyfiút és családját kísértük életük legnehezebb útján, így ők a külön bejáratú apartmanunkban pihentek. Korábbi beszélgetéseinkből kiderült, hogy a fiú régebben nagyon szeretett az apukájával gitározni. Megbeszéltük az édesanyával, hogy ha szeretnék, egy pici közös zenélésre bemennénk hozzájuk a bennünket segítő zenészekkel és vinnénk egy meglepetés gitárt is. Amikor megérkeztünk, az első kívánság dal a Guns n’ Roses Knockin’ On Heaven’s Door száma lett. Ahogy elindult a zene, az ének, valami történt a szobában és ezt mindenki érezte. Örömtől könnyes szemmel érzékeltük és éltük meg együtt a pillanatot, a meghitt önfeledtséget, egyszerre a nagyfiúval, aki erejéhez mérten, profin besegített gitárral és együtt énekeltük:
 „Knock-knock-knockin' on heaven's door … Knock-knock-knockin' on heaven's door” Kopogni a mennyek ajtaján … ... ott, abban a pillanatban egy tinédzser fiú volt, a betegsége minden fájdalmát elfeledve ... aki megtanította nekem és mindenkinek a szobában, hogy milyen örömmel és hálával kell megélnünk minden pillanatot az életben."
Ha segítenéd az emberfeletti munkájukat és részt vennél a márciusi csodában is, megteheted:
- licit felajánlással
- licitálással
- direkt utalással
- tárgyi adományokkal, melyről hamarosan listát készítünk Nektek egy külön posztban
- a poszt megosztásával
Ismét álmodtunk egy nagyot: A cél ebben a hónapban is az 1.000.000 forint lenne.
Utalási adatok:
Bank neve: Unicredit Bank
Számlaszám tulajdonosának neve: Tábitha Nonprofit Kft.
Számlaszám: 10918001-00000090-59690008
IBAN: HU05 10918001-00000090-59690008
SWIFT/BIC kódBACXHUHB
Közlemény : Angyalok Adomány Tábitha ház
 Köszönjük szépen mindenkinek, aki legalább egy megosztással hírét viszi a márciusi gyűjtésünknek!!! 

A bejegyzés trackback címe:

https://angyalokjotekonysagilicit.blog.hu/api/trackback/id/tr5817771554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása